søndag, 23 jan 2022
 
 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3567. Error 9: Invalid character
Utstillingsresultat Tulla
NKK Drammen 04.06.11 CHK

NKK Drammen 04.06.11, Championklasse

Dommer Niels Brandstrup: "Vakkert hode, prima hals, meget god overlinje og brystkasse.  Anelse kort kryss og stive bevegelser.  Pelsen kunne vært glattere."

Premiering: E, CK, 3 CHK

 
NKK Rogaland 12.09.10 CHK

NKK Rogaland, 12.09.10, Championklasse

Dommer Ann-Christin Johansson: "Bra hode og uttrykk.  Bra hals og rygglinje.  Noe rund over krysset.  Velkroppet.  Bra frambensvinkler.  Tilstrekkelig bak.  Rør seg bra framme, kunne hatt mer kraft bak."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, CK

Kommentar: Det var nok noe med Tulla som dommeren ikke likte så godt, så hun ble uplassert.  Greit å vite det også.  ;o) 

 
NSK Rogaland 11.09.10 CHK

 NSK avd Rogaland, 11.09.10, Championklasse

Dommer Bob Jackson (kennel Mompesson): "Very feminine bitch of nice size.  Good neck and shoulders and level topline.  Good, deep body and well shaped quarters.  Moves steady."

Premiering: 1KVAL, 1KONK, CK, 1BTK, BIM

Kommenter: Utrolig morsomt at hun ble satt opp som BIM for Bob Jackson, en av verdens største springeroppdrettere!  

Bildebevis trenger vi:


Foto: Stine Bøe


 

 
Matchshow 22.08.10

Matchshow 22.08.10, Norsk Spanielklubb avd. Hordaland

Tulla deltok på matchshow for første gang, og vi visste ikke helt hvordan det fungerte før vi var i ringen.  To og to hunder konkurrerer mot hverandre, og så møtes vinnerne til det står igjen fire vinnere i en klasse.  Disse blir BIS 1-4 i den aktuelle klassen.  Og det var altså her at Tulla stjal showet og tok med seg hjem sin første BIS-seier, og den største premiepotten jeg noen gang har sett!  Makan til flotte premier skal man lete lenge etter; en hel bærepose fylt til randen med hundefôr, leker og godterier, sammenleggbar vannskål, drikkeflaske, hundehåndduk og mere til!  All ære til NSK avd. Hordaland for at de hadde så flotte premier, det var kjempemorro!! 

 

 

 
Topplisten 2009

Hvert år lages det "topplister" for spanielrasene, her teller kun utstillingsresultater, og man rangerer hundene innbyrdes i en rase.  Man får poeng for forskjellige ting; plassering i forhold til antall deltakere, cert, bir, osv.  På listen over 2009 er det totalt 90 hunder, og av disse ble Tulla nr 21!!  Det vil jeg si er ganske bra til å være såpass sparsomt stilt, og jeg er veldig fornøyd.  :o)  Link til topplisten, som ligger hos kennel Ursa Major.

 

Tulla blir BIR på NKK Tromsø, og får sitt siste CERT som gjør henne til champion.  Hun får også CACIB.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL