fredag, 14 mai 2021
 
 
«»
Mai 2021
MTOTFLS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3568. Error 9: Invalid character

Joda, vi lever.  I aller høyeste grad.  Og god jul og godt nyttår til dere også!  

Vi har altså flyttet.  Til langt oppi gokk.  Til et sånt sted der det ikke er selvsagt at det ligger en bredbåndslinje inn til huset.  Etter flere henvendelser til diverse leverandører av internett, inkludert Telenor, fikk vi endelig napp hos ice.net.  Ingen andre kunne levere nett hit altså..  Og det er altså årsaken til at ingen fikk jule og nyttårskort fra oss i år.  Og mail er ikke blitt sjekket på en måned, facebook ikke oppdatert, og hjemmeside har ikke fått noe nytt innhold.  Beklager så meget, men jeg skylder på Telenor, haha!

Bortsett fra det er ting kaos.  Vi er jo ikke såå gamle, men du hildrande du så mange ting vi har klart å samle på!  I skrivende stund lever vi vel sånn ca halvveis i kasser, og sånn ca halvveis utenfor.  Den siste halvdelen tilbringes på jobb, om ikke mer.  Det har altså vært utrolig hektisk her hos oss; så ille at hundene har gått helt i dvale og grodd igjen.  Først de siste dagene har ting begynt å komme litt mer i orden; de har fått tur, og nå er både Nenya og Tulla klippet.  Jeg tror ikke Tulla har vært så nedgrodd noen gang stakkars.. Snart står Aynï for tur.

For å ta en liten oppsummering: julen gikk meg hus forbi; jeg var på jobb absolutt hele julen.  Noe julemiddag ble det ikke, den eneste julematen jeg har spist er lutefisk.  Så jeg synes ærlig talt litt synd på meg selv...  Før jul var det også en god del jobbing.  Og så må vi ikke glemme flyttingen - det ble nok noen flere turer enn vi hadde regnet med..  Og ja, vi må heller ikke glemme turen til Finland!  Jeg og søstersen Sigrid på juleshopping til Helsinki.  Helt utrolig nok var timingen sånn at vi var der helgen det var Finsk Vinner....   Den stakkars absolutt-ikke-hundegale søsteren min slapp å være med, men jeg var i alle fall i shoppinghimmelen der!! :D

Ellers er det ikke så mye å si.  Tulla har hatt løpetid.  Aynï begynte på noe lignende, men sluttet.  Hun skulle vel egentlig parres på denne løpetiden, men det ble det ikke noe av, og vi venter heller til neste gang; ingen hast.  ;o)  Nenya hang seg ikke på Tulla, så de glade dager med samkjørte løpetisper er vel over.  Sukk... Det var så flott da Tulla og Aynï var så samkjørte at de fikk løpetid samtidig på timen!  

For ja, Aynï er her en liten periode, mens hennes nye familie har forøkt seg med ett stk medlem.  Hun savner nok guttene sine; å sitte i sofaen og se på barnetv med de, rare lille kråkebollen det.. 

Leave a CommentTrackback

Comments  

 
#2 2011-01-16 20:16
 
 
#1 2011-01-13 10:20
 

Du har ikke anledning til å legge igjen en kommentar til denne artikkelen.