fredag, 14 mai 2021
 
 
«»
Mai 2021
MTOTFLS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Feil
  • XML Parsing Error at 1:3568. Error 9: Invalid character

Etter jobb i dag, fikk hundene litt pelsstell; hadde allerede klippet Tulla endel fra før, men litt småstussing gjenstod.  Så nå har hun fått en fin "drektig-frisyre"; dvs kortere der hun var lang før.  ;o)  Til og med langpelsen på ørene fikk seg en klipp.  Hun ser fin ut nå - drektig-fiiin!  Hun har forandret seg en god del syns jeg, sånn utseendemessig, men forandringene er kanskje mest tydelig for meg?  

Lurer forresten på om jeg har målt henne feil når jeg har tatt bukmål på henne.  Hun har nemlig noe "skinn" som henger ned, og som går fra en vanligvis godt opptrukket mage til låret (huff, det hørtes fælt ut, men det er ganske normalt altså).  Og tidligere tror jeg at jeg har lagt målebåndet  for løst rundt der, for magen hennes pleier nemlig å være trukket opp en god del fra den nederste kanten av det "skinnet".  Nå er den nesten på linje med den..!   

Aynï har også fått litt stell; jeg nappet halen og hodet mens Bjarte og Tulla var på joggetur.  Jeg har bestemt meg for å ha selvkontroll nok til å nappe de verste delene før jeg begynner på den enkle delen.  Det verste, ifølge Aynï i alle fall, er halen og hodet og føttene.  Jeg synes det er noe prakk med føttene, og noen hår på halen som sitter så alt for godt..  Kroppen er piece of cake.  Og hun var så flink i dag atte; hun var så rolig og protesterte nesten ikke i det hele tatt!  Dvs, jeg vil ikke kalle det protestering, men kanskje heller påpeking av at jeg ennå ikke er noen flink napper..   

Nå står den hjemmelagde lasangen i ovnen (Bjarte som har lagd, som vanlig ), så jeg antar det blir noe film eller noe snart.  

 

Leave a CommentTrackback

Du har ikke anledning til å legge igjen en kommentar til denne artikkelen.